aldactone 100 acquisto online aldactone senza ricetta

1 Replies, 10 Views

Aldactone 100 acquisto online, Aldactone senza ricetta

Aldactone senza ricetta --> https://tinyurl.com/aldactone25mg50mg100mg

aldactone senza ricetta aldactone 100 acquisto online
Es esmu cilvēks, kuram veiksme nekad nav stāvējusi klāt. Ja man būtu jāizvēlas starp laimestu un lietus lāsi, es noteikti būtu tas, kurš paslīd uz peļķes. Visu mūžu esmu bijis tas tips, kas skatās, kā citi laimē loterijās, atrod naudu uz ielas vai iegūst balvas konkursos, un es vienmēr esmu palicis ar sajūtu, ka pasaule ir sadalīta divās daļās – tie, kuriem veicas, un tie, kuri skatās uz viņiem ar skaudību. Tāpēc, kad mans draugs Jānis, jau trīsdesmitajos gados būdams tipisks avantūrists, man jau otro gadu stāstīja par saviem vakariem pie spēļu automātiem, es tikai pacēlu uzaci un atbildēju, ka viņš vienkārši ir dzimis ar zelta karoti mutē. Man pašam pat loterijas biļete nekad nebija atmaksājusies. Es biju pieradis paļauties tikai uz savu darbu, saviem spēkiem, un, atklāti sakot, man pat likās, ka jebkura azartspēle ir muļķu lamatas. Bet dzīve, kā jau zinām, mēdz iespēlēt jokus, un tas, kas notika manā ceturtdienas vakarā pirms pieciem mēnešiem, ir kaut kas, ko es pats joprojām brīžiem uzskatu par iztēles augli.

Viss sākās no tā, ka man kabatā bija palikuši divi eiro. Divi. Ne vairāk, ne mazāk. Es tos atradu senas jakas kabatā, kuru biju nolicis skapī un aizmirsis. Tā bija sestdiena, ārā lija, mans maciņš bija plāns kā papīrs, un pirms nākamās algas vēl atlikušas veselas četras dienas. Sēdēju istabā, dzēru trešo kafiju un mēģināju saprast, kā pabarot sevi līdz pirmdienai. Man pat nebija naudas, lai nopirktu pienu. Protams, es varēju aiziet pie vecākiem, bet man kā trīsdesmitgadīgam vīrietim bija pārāk liels kauns atzīt, ka esmu nonācis situācijā, kur man pietrūkst pat banāliem pārtikas produktiem. Tā vietā es vienkārši sēdēju un skatījos pa logu, kā lietus skalojas pret stiklu, un manā galvā ritēja bezgalīgas pārdomas par savu dzīvi, par darbu, par to, cik reizēm ir grūti savilkt galus kopā. Un tad es ieraudzīju datora ekrānā atvērtu cilni, ko kādreiz biju ierakstījis pēc Jāņa ieteikuma, lai "vienkārši papētītu". Es to biju atvēris pirms mēneša, paskatījies un aizmirsis. Bet šajā lietainajā, drūmajā dienā šī lapa kaut kā piesaistīja manu uzmanību.

Es domāju: "Nu, divi eiro jau neko nemaina." Man jau tikpat kā nebija ko zaudēt, jo ar šiem diviem eiro es nevarēju nopirkt ne normālas vakariņas, ne izklaidēties. Tāpēc es nolēmu – kāpēc gan nepamēģināt? Varbūt tā būs mana iespēja vismaz uz brīdi aizmirst par skaitļiem savā maciņā. Es reģistrējos, iemaksāju šos divus eiro, un man acu priekšā pavērās pasaule, kuru līdz tam nespēju saprast. Es neatceros pirmās spēles nosaukumu, bet tur bija kaut kādi augļi un zvaigznes. Sākumā es griezu tos ruļļus bez jebkādas cerības, vienkārši mehāniski, gaidot, kad nauda izkūst, un tad es varēšu teikt, ka izmēģināju un viss. Bet kaut kas notika pavisam negaidīti. Pēc pāris griezieniem mans bilance sāka augt. Ne jau strauji, bet manāmi. No diviem eiro tie pārvērtās piecos, no pieciem desmitos, un es sāku nojaust, ka šajā spēlē ir kāda sistēma, ko es nesaprotu, bet kura it kā strādā manā labā. Sajūta bija dīvaina – kā braukt ar velosipēdu pa nogāzi, kad vējš pūš tev mugurā. Tu nezini, cik ilgi tas turpināsies, bet katrs brīdis sagādā baudu.

Pēc stundas man kontā jau bija pāri simt eiro. Sāku smieties, jo man šķita, ka tas ir kaut kāds sapnis. Es pat piegāju pie loga un atvēru to, lai aukstais gaiss iepūš istabā un es pārliecinātos, ka neesmu aizmidzis. Nē, es biju nomodā, un šie cipari bija īsti. Tad es pieņēmu lēmumu, kas man šķita ģeniāls – es sadalīju šo naudu: daļu izmaksāju, bet daļu atstāju, lai spēlētu tālāk, bet šoreiz jau nevis izmisīgi, bet gan aizrautīgi, kā cilvēks, kurš izbauda procesu. Jānis man reiz teica, ka svarīgākais ir nepieķerties naudai, bet gan priekam, ko saņem no spēles. Es tobrīd vēl to pilnībā nesapratu, bet šī sajūta, kad ruļļi griežas un tu nezini, kas notiks nākamajā mirklī, patiešām bija kā adrenalīna injekcija. Tā ir kā laba filma, kur katrā ainā tu sagaidi pavērsienu. Un tad es uzgāju vienu spēli, kas no visām pārējām atšķīrās ar savu krāšņo dizainu – tur bija rodeo, kovboju cepures, un manā ekrānā skrēja zirgi. Man šī tēma likās tik smieklīga un vienlaikus aizraujoša, ka es pavadīju tur vēl vismaz pusstundu. Tā bija tīra nejaušība, ka es uzspiedu tieši šo spēli, taču šajā mirklī es pat nezināju, ka tieši šis būs manas dzīves pagrieziena punkts. Kad es sāku griezt, es pamanīju, ka tur ir īpaši bonusi, kas saistīti ar ceļojumiem – kaut kādas kartes, lidojumi, tropiskas salas. Es nodomāju: "Nu, būtu jau forši reiz aizlidot kaut kur, kur nav lietus." Bet man nebija ne mazākās nojausmas, ka jau pēc dažām minūtēm es redzēšu tādu ciparu, ka man apstāsies sirds.

Ruļļi sastinga īstajā kombinācijā, un uz ekrāna uzplaiksnīja paziņojums par džekpotu. Nevis kaut kādu niecīgu, bet lielu – tādu, par kuru cilvēki stāsta leģendas. Es sākumā pat nesapratu, ko tur rakstīts. Es pārlasīju vēlreiz un vēlreiz, un tad mans prāts aptvēra – es biju laimējis ceļojumu. Nevis tikai naudu, bet gan pilnu ceļojumu paketi uz Karību jūru – septiņas dienas, divi cilvēki, visi iekļauti. Man no rokām izkrita kafijas krūze un, par laimi, tā bija tukša. Es sāku staigāt pa istabu uz priekšu un atpakaļ, neatrodot sev vietu. Manī cīnījās divas emocijas – neticība un traka prieks. Sākumā es pat domāju, ka tā ir kļūda, ka šādas lietas nenotiek ar tādiem kā es, ar cilvēkiem, kuriem kabatā ir divi eiro. Bet nē, šī platforma tiešām darbojas, un es biju īstajā vietā īstajā laikā.

Pirmā persona, kurai es piezvanīju, protams, bija Jānis. Es viņam stāstīju pa telefonu tik ātri, ka viņš laikam nesaprata pusi no tā, ko es teicu. Es atceros, ka teicu: "Jānī, tu neticēsi, bet es tikko pie rodeoslot latvija esmu laimējis ceļojumu!" Viņš sāka smieties un teica, ka beidzot esmu sapratis, par ko viņš tik ilgi runājis. Bet man tā nebija tikai laimesta sajūta – tā bija sajūta, ka esmu uzvarējis sistēmu. Ka pirmo reizi mūžā esmu saņēmis ko lielāku, nekā esmu pelnījis savā ikdienas dzīvē. Un šī sajūta man atvēra acis uz to, ka pasaule nav tik melnbalta, kā es domāju.

Protams, es nevarēju vienkārši paņemt un aizlidot bez pārdomām. Man bija darbs, man bija saistības. Bet, kad es paskatījos uz savu kalendāru, es sapratu, ka man ir neizmantots atvaļinājums, un mans priekšnieks, uzzinājis, ka es laimējis šādu balvu, pats teica, lai ņemu brīvu un izbaudu. Man kolēģi skatījās ar lielām acīm, un es jutos kā kāds slavenība. Tā bija dīvaina sajūta, jo pirms šī brīža es vienmēr biju tas, kurš sēž malā un klausās citu stāstus. Bet tagad es biju centrā, un man bija ko stāstīt. Kad es beidzot devos ceļojumā, es visu laiku domāju par to, cik dīvaini ir tas, ka mana dzīve mainījās viena vakara laikā. Karību jūra bija tik zila, kādu es to biju redzējis tikai bildēs. Smiltis bija baltas un mīkstas, un es katru rītu pamodos ar sajūtu, ka esmu sapnī. Es pat rakstīju Jānim ziņas no pludmales un teicu, ka šī ir labākā lieta, kas man jebkad notikusi, un ka viņam ir taisnība – dažreiz ir vērts riskēt. Bet tajā pašā laikā es sev apsolīju, ka šī paliek kā vienreizējs piedzīvojums, nevis kā dzīvesveids. Man patika sajūta, ka esmu ko uzvarējis, bet es zināju, ka šādi brīži notiek reti un ka tos nevajag uztvert kā normu.

Pēc atgriešanās es vēl ilgi staigāju ar smaidu sejā. Mans stāsts izplatījās starp draugiem, un daudzi man jautāja, kā es to izdarīju, kā man izdevās tik negaidīti un tik ātri. Es viņiem atbildēju, ka tā bija tīra nejaušība, bet tajā pašā laikā es atklāju, ka man tagad ir cita attieksme pret dzīvi. Es pārstāju skatīties uz visu ar pesimismu, jo es sapratu, ka reizēm vissvarīgākais ir būt atvērtam iespējām. Un, runājot par savu pieredzi, es vienmēr pieminēju, ka tā bija mana laimīgā diena, kad es atvēru šo lapu un ieraudzīju piedāvājumu, kuram nevarēju pretoties. Man patika stāstīt par to, kā es nejauši uzgāju spēli ar rodeo tēmu, un kā tas viss pārvērtās par mana sapņa ceļojumu. Kādā vakarā pie draugiem, dzērienam sildot rokas, es atkal atcerējos šo stāstu un teicu: "Jūs zināt, tas viss notika, kad es spēlēju rodeoslot latvija, un es joprojām brīnos, kā tā varēja notikt." Bet šajā teikumā nebija ne grama nožēlas, tikai prieks par to, ka esmu pieredzējis ko tādu.

Šodien es vairs nespēlēju tik bieži. Reizēm, kad man ir garlaicīgs vakars, es ieeju un pagriežu pāris ruļļus, bet tikai prieka pēc, bez lielām cerībām. Man nav vajadzības atkārtot to pašu brīnumu, jo es jau esmu saņēmis savu daļu. Šis stāsts man atgādināja, ka dzīve ir pārsteigumu pilna un ka mums nevajag baidīties no negaidītiem pavērsieniem. Es joprojām smejos, kad atceros, ka man kabatā bija tikai divi eiro, un tagad man ir bilžu albums no Karību jūras. Mana māte saka, ka tas bija likteņa dāvans, un, iespējams, viņai ir taisnība. Es vairs neesmu tas pesimists, kurš sūdzas par lietu. Es esmu cilvēks, kurš zina, ka reizēm visneparedzamākais lēmums var novest pie visbrīnišķīgākā rezultāta. Un, ja kāds man jautā, vai es to darītu vēlreiz, es atbildu – jā, bet tikai tad, ja man kabatā atkal būtu divi eiro un lietus aiz loga. Jo tajā brīdī man nebija ko zaudēt, bet es ieguvu visu pasauli. Tāpēc es esmu pateicīgs katrai sekundei, ko pavadīju pie tā ekrāna, jo tā bija mana biļete uz laimi. Un, ziniet, laime nenozīmē bagātību, tā nozīmē mirkļus, kurus tu atceries ar smaidu. Man šādu mirkļu tagad ir daudz, un tie visi sākās ar vienu klikšķi un diviem eiro.

Users browsing this thread: 1 Guest(s)